Skip to Store Area:

moshi moshi mind

Du er her:

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Helt igennem lækkert!

I dag fokuserer vi på noget af det aller bedste! Nemlig mad.

Snart åbner vi dørene for endnu et af vores mellow modern escapes i samarbejde med Tisvildeleje Strandhotel, og i den forbindelse har vi interviewet facilitator, Kristine Bernhoft om, hvilke overvejelser, der ligger bag al den skønne, sunde og absolut velsmagende mad man får under opholdet.

Hvilket overvejelser ligger der bag den menu, man får under opholdet på Strandhotellet?

Jeg har i samarbejde med Tisvildeleje Strandhotel tilrettelagt en menu, der genopbygger og styrker kroppen, så man både opnår en god søvn, får mere energi, og så er det hormonregulerende mad – det skal ses lidt som en inspiration til at ændre ens hverdagsmadvaner.

Menuerne består udelukkende af ikke forarbejdet madvarer, er friske, der er masser af krydderurter, ikke kød og er økologisk i den udstrækning det kan lade sig gøre.

Hvorfor er mad vigtigt for dig?

Jeg elsker mad, og jeg elsker god og sund mad.

Jeg lever efter 80/20 princippet, hvor jeg gør mig umage 80% af tiden og de sidste 20% er der plads til at jeg ikke gør mig helt så umage, selvom dem omkring mig nok vil sige, at det gør jeg nok alligevel.

Ved at leve sådan oplever jeg, hvordan jeg bedst skaber balance i min sundhed, har masser energi, får en velholdt krop, et bedre fokus og et sundere kredsløb.

 

Hvorfor lægges der vægt på god mad af høj kvalitet på Escapen?

Fordi vi mener, at velvære og selvomsorg hænger meget sammen, med det man spiser – og det skal være af god kvalitet og ikke være forarbejdet, da forarbejdet mad indeholder al for meget sukker. Derfor lægger vi vægt på at maden på vores Escape ikke er forarbejdet og sukkerholdigt, da det får vores blodsukker til at stige og falde hurtigt og derved producerer kroppen stresshormoner.

På vores Escape Weekend spiser vi sundt, bevæger os og går ordentlig tid i seng, og derved giver vi kroppen de bedste vilkår for at holde sig stærk, velfungerende og bedst af alt giver kroppen plads til at stresse helt af.

 

Hvad kunne en aftenmenu eksempelvis bestå af og hvorfor?

Let forret: Piementsuppe – grøntsagssuppe af fennikel, løg og gule pebre


Hovedret: Skindstegt sandart med vintergrønt og urteolier

Aften the: urtethe og daddelkugler

Bliver man mæt på Escapen?

Alle måltider er sammensat efter tallerkenmodellen bestående af grøntsager, fedt og proteiner for at opretholde et stabilt blodsukker – de fleste af vores sidste Escapedeltagere var positivt overraskede over, hvor mætte de følte sig efter måltiderne, og at de egentlig ikke havde lyst eller behov for at spise mere eller havde de sædvanlige cravings efter noget sødt.

Mange af os har et spisemønster, hvor vi indtager mange små måltider eller overspiser, hvilket vi egentlig ikke har brug for. Derved belaster vi fordøjelsessystemet, vi sover dårligt, energien falder og kroppen vil over tid udvikle ubalancer.

Får man opskrifterne med hjem, hvis man kunne tænke sig det?

Man får tilsendt alle de sunde og nærende opskrifter på de menuer der bliver serveret under hele weekenden, sådan at man selv kan kokkerere og eksperimenterer i køkkenet derhjemme.

Vi glæder os til at afholde vores andet Escape med en masse skønne kvinder, der får velvære, fornyet energi og nye vaner med hjem.

Hvis du vil lære Kristine bedre at kende så klik her og for mere information om vores escape så klik her.

live a mellow modern life

• • •